Állandóan rohanok

Ó, igen! Ezzel nem vagy egyedül, a nap mindenkinek 24 órából áll, és szeretnénk bele tenni a maximumot! (Ezzel alapjában véve nincs is semmi gond.) Amire figyelj az a minőség!

Hogyan segíthet ebben az Alexander-technika?

Miközben maximálisan teljesítesz fontos, hogy add meg magadnak a választás lehetőségét, hogy tested és lelked ne roskadjon a teendők alatt, hanem élvezze és befogadja az élményeket minden pillanatban. (Tehát nem csak a várva várt nyaraláskor, hétvégén, a nap végén stb.)

Az Alexander-technika elsajátítása során megváltozik és kiszélesedik figyelmed, amely némileg átformálja az életed. (Mennyire? Annyira amennyire hagyod és szeretnéd!) Megtanít arra, hogy legyen az testi vagy szellemi inger, (ez valójában nem is igazán elválasztható,) ne reagálj azonnal! Adj magadnak egy pillanatnyi időt és teremtsd meg a lehető legjobb körülményeket a reagálásra, cselekvésre.

Lehet, hogy ez elsőre elképzelhetetlennek hangzik, de Alexander tanár vezetésével megérted! Átsegít a nehézségeken, tükröt mutat a homályos pillanatokhoz, elmondja vagy megmutatja mi a megszokásod és megtanítja, hogyan járhatsz más utat.

Ez a tudatosság beszivárog hétköznapi tevékenységeidbe mindenféle erőfeszítés nélkül. Apró cikázó gondolatok, amelyek megfontolttá és hatékonnyá tesznek rohanás nélkül.

Tested lelked hálás lesz a belső nyugalomért, amelyet végre újra megkap!

Ha kérdésed van vagy időpontot szeretnél, ne habozz! Írj nekem!

Share This