Szabadulj meg a fájdalmaktól

Mert megteheted! Te döntöd el mit teszel a testeddel. Ugye téged is érdekel, hogy mit tehetsz magadért?

Fáj, sajog. Nyújtózol, majd megpróbálod elengedni. Kicsit kimozgatod. Tornáztatod. Masszírozod. Mégis. 10 perc és újra fáj! „Mi a fenét csináljak?”

hát fájás, fájdalomEl tudod képzelni, hogy minden ilyen sötét gondolattól megszabadulsz? Hogy egyszer ez már nem lesz kérdés? Nem gyötör a fájdalom egyszerűen végzed a dolgod, éled az életed.

Az Alexander-technika eszközt ad a kezedbe, amelyet bármikor előkaphatsz! Egy tanulási folyamat, amely során megtanulod megérezni, mivel ártasz magadnak és mit tegyél ahelyett. Mire gondolj, hogyan irányítsd magad egy könnyed harmonikus mozgás felé. Gyere el és tapasztald meg az Alexander-technika nyújtotta előnyöket!

Az órák egyéni foglalkozások. Csak a Te kérdéseiddel, megszokásaiddal foglalkozunk! Nincs kockázat!

Fontos nekem, hogy minden tanítványnak a lehető legtöbb figyelmet és információt adjam át az órákon. Éppen ezért nem vállalom túl magam és előfordul, hogy egy-egy időszakban betelik a naptáram. Javaslom írj most, kérdezz, kérj időpontot és tapasztald meg az Alexander-technika előnyeit!

Ha nem szeretnél változtatni a jelenlegi helyzeteden, és úgy érzed kibírható a fokozódó fájdalom, dönthetsz úgy, hogy nem nézed meg mit ad számodra az Alexander-technika.
De ha egy kis kétség is van benned és szeretnéd, hogy jobb legyen, gyere és könnyebbülj meg!

Share This