Alexander-technika – eszköz a mindennapokban

Szeretnél könnyedén emelni vagy épp fáradhatatlanul játszani a gyerekekkel?

Fájdalmakkal ez szinte elképzelhetetlen, legyen szó nyak- hát- vagy derékfájásról, lumbágóról.

A rendszeresen jelentkező fájdalom megbénítja a hétköznapjaidat. Előfordul, hogy egy-egy dolgot azért nem intézel el, csinálsz meg, mert tudod, utána csak rosszabb lenne. Feszes izmaidat képtelen lennél elengedni. Minden mozdulatnál félsz, becsípődik, meghúzódik és úgy maradsz.

hát fájás, fájdalomKépzeld csak el, milyen felemelő érzés lenne ezektől a nyomasztó gondolatoktól megszabadulni! Képes lennél emelni és elvégezni mindent, amit szeretnél. Nem azzal foglalkoznál mitől félsz, mit akarsz elkerülni, hanem azzal, hogyan éred el hatékonyan.

Az Alexander-technika tudatosságra tanít, fokozatosan megérzed mit csinálsz általában és mivel ártasz magadnak. Kapsz egy eszközkészletet, egy technikát, amely mindig nálad van és a Te döntésed, hogy használod-e. Ismerd meg, tapasztald meg mit ad számodra az Alexander-technika!

Az egyéni foglalkozásokon csak a Te kérdéseiddel és megszokásaiddal foglalkozunk. Nincs kockázat!

Írj nekem!

Mivel magánórákat tartok, előfordul, hogy időlegesen betelik a naptáram. Így javaslom, írj, kérdezz, kérj időpontot most!

Ne sodródj többé a fájdalom és az izomhúzódás vagy görcsösség határán! Legyél könnyed és felszabadult! Tested lelked meghálálja.

Írj nekem!

Share This