fbpx

Mindent a légzésről workshop

 Hogyan lehet jól lélegezni? Mit jelent valójában a hasi légzés?
És te vajon jól csinálod?

Minden egy helyen, amit a légzésről tudni érdemes.
Helyes légzést végző nő

Helytelen a testtartásod?

Rendszeresen befeszül vállad és a hátad?

Megértenéd, mi is az a hasi légzés?

Szeretnél több könnyedséget?

Rendszeresen végzel légző feladatokat?

Hol?

Cosmic Latte Szaloniroda
Budapest XI. kerület Bartók Béla út 79. félemelet

Mikor?

2022. november 9. szerda, 18 órától

A fenti linkre kattintva tudsz jelentkezni.

személyes workshop témái

Amikor feszes, stresszes és fáradt vagy, gyakran jól esik egy nagy levegő. Ez egyúttal azt is jelenti, hogy alapjáraton légzésed csökkentett üzemmódban működik.
Mindenképp érdemes ezen változtatnod. A kérdés, hogy hogyan?
A sok légző feladat gyakran többet árt, mint használ.
A workshopon abban segítek, hogy pontosan tudd, mit érdemes csinálnod és mit nem.

01

Stressz & légzés

Amikor minden idegszáladdal a feladatra koncentrálsz és megfeszülsz, ördögi körben találod magad. A visszatartott levegő miatt kevés a szervezetedben az oxigén, így az idegrendszered stressz szintje tovább nő.

02

Testtérkép jelentőssége

A hasadba szeretnél levegőt venni? Valami olyat szeretnél csinálni, ami lehetetlen. Amint megismered a valóságot és helyesebb utasítást küldesz a testednek, a feszültségek és a fájdalmak egy része szinte azonnal megszűnik.

03

Légzés fejlesztése

Ha leszámolsz a tévhitekkel, felfedezheted, milyen amikor könnyed és természetes a légzésed. Ráadásul ezzel a mozgás szabadsága és a rugalmas testtartás kéz a kézben jár.

A fenti linkre kattintva tudsz jelentkezni.

Fülöp Viktória Alexander-technika oktató, testtartástréner

Fülöp Viktória

Alexander-technika oktató,

testtartástréner

Az ülőmunkát végzőket segítem, tornamentes testtartástréninggel elkerülni, és megszüntetni a hátfájdalmakat, és csökkenteni a stressz hatását.

Az Alexander-technika segítségével megtaláltam azt a energiaforrást, amely elhozta számomra a külső-belső egyensúlyt, s amely mind fizikailag, mind mentálisan eredményesebbé tett a munkámban, a hobbimban, és a sportban. Ehhez a tudatossághoz a testemen keresztül vezetett az út. Rájöttem ugyanis, hiába szövögetem jövőbeli terveim, vagy hiába kutakodom a múltban, ha valójában azt sem tudom, mi történik most. A jelenben. A testemben. És vele együtt az elmémben, a lelkemben.

Meggyőződésem, hogy a hétköznapi testtudatossággal olyan energiákhoz és lehetőségekhez juthatsz hozzá, amelyekről eddig talán nem is tudtad, hogy léteznek. Megmutatom neked, hogy ezek a belső erőforrások bárki számára elérhetőek, csupán apró lépések és egy kis ismétlés szükséges ahhoz, hogy te is képes legyél őket alkalmazni a harmonikus testi-lelki szabadságod érdekében.

A fenti linkre kattintva tudsz jelentkezni.

Nézd meg, mások mit mondtak az Alexander-technikáról

"Az életem mindennapos része a mozgás, munkàmból és a hobbymból adódóan. Számos orvos, manuálterapeuta, gyógytornász, masszőr meglátogatása után, Viki volt az, aki megmutatta, és megtanított azokra a finom technikákra a testemmel kapcsolatban, melyeket nap, mint nap alkalmazva tudok fájdalom nélkül létezni, mozogni. Mindenképpen ajánlom, nem csak sportolóknak, hanem irodai munkát végzőknek is ezt a technikát és Viki, 🙂. Hálás köszönet neked, Viki, hogy ismét jól érezhetem magam a testemben. 🙏"

Zsófia

"Ritkábban fordul elő fájdalom a nyakam, vállam, hátam környékén. Nem annyira tolom előre a csípőmet mint korábban, picit talán egyenesebb is a tartásom. Telefon nyomkodása közben nem merevedek bele annyira a pózba. Korábban volt, hogy bele is fájdult a végére a karom, hátam."

Izabella

"Váll, nyak fájdalmaim csaknem teljesen megszűntek. Figyelem a test működését különböző tevékenységek során."

Ildikó

"Kevésbé vagyok merev, cselekvés közben is kevésbé feszülök rá a szó igazi és átvitt értelmében is. Sokkal hamarabb észreveszem a helytelen testtartást és nem korrigálom, de valahogy amint észreveszem "enged" az a részem. "

Kata

"Gyertek és tapasztaljátok meg a testetek könnyed mozgásait. Az Alexander-technika kimozdít a merev megszokásaidból, engedi megtapasztalni a könnyedséget."

Blanka

"Valószínűleg mindenki máshonnan, más mozgáskultúrával és más testtudattal érkezik, de nagyon jó kapaszkodó a hétköznapi belehelyezkedések megélésének, és nagyon sokat segít az ellazulásban, a stressz és a feszültség oldásában."

Emese

Érdekel a workshop?
Kattints az oldalt látható gombra.

A fenti linkre kattintva tudsz jelentkezni.

Alexanderezz!
Share This