fbpx

Komolyan? – podcast interjú testtudatosságról a mindennapokban

Napoleon Hill Gondolkodj és Gazdagodj című könyvében egy teljes fejezetben ír a mesterelme csoportok fontosságáról. Az elmélet lényege, hogy ha külön-külön ülünk össze, és próbáljuk kitalálni a megoldást egy-egy helyzetre, kevesebbre jutunk, mint amikor többen gondolkodnak ugyanazon, és megosztják egymással elképzeléseiket.

A találkozókon minden egyes résztvevőre meghatározott időkeret jut, amikor egyikünk elmondja az épp aktuális témáját, amivel kapcsolatban szeretne új nézőpontokat kapni. Ez után a többiek pár percben kérdezhetnek, majd a jelenlévők egyesével megosztják gondolataikat. A találkozón sorban mindenki felteszi a kérdést, és megismeri a többiek javaslatait.

Izgalmas mások kérdésein töprengeni, más problémájába belehelyezkedni, ötletelni, és ugyanilyen érdekes, amikor az általam felvetett helyzetre kapok új nézőpontokat. Egy ilyen csoportban találkoztunk Tolvaj Norberttel, és innen indult az is, hogy Norbert meghívott Komolyan? című podcastjába.

Komolyan?

A velem készült adás tegnap került ki, és az alábbi kép jobb alsó sarkában lévő háromszögre kattintva, meg is tudod hallgatni. (Ha netán nem jelenik meg a kép, kattints ide!)

Ha inkább Apple Podcaston keresztül hallgatnád, azt ITT találod.

A műsorban megtalálsz

Történeteket emberekről, az életről, szerelemről, társkeresésről vagy éppen az újrakezdésről. Beszélgetéseket igazán értékes emberekkel. Azt is mondhatnánk, hogy igazi hétköznapi hősökkel találkozhatsz hétről hétre.

Tolvaj Norbert amellett, hogy csupa szív közösségi ember és vállalkozó, ex visszahódítás specialista. Igen, jól olvastad!

Ha vele dolgozol, bármikor hívhatod, amikor segítségre van szükséged. Meghallgat és tanácsot ad, rálát a problémádra, és átveszitek hogy is álltok most a párkapcsolatodban, mi fontos neked valójában. Tényleg szeretnéd-e megmenteni az exszeddel való kapcsolatodat, és ha őszinte igen a válasz, akkor megtaláljátok a módját.

És azt hiszem, amitől Norbert nekem igazán hitelessé vált az, hogy nem partner a manipulációban, a bosszúállásban. Elsődleges számára, milyen szándék vezérel. Tényleg a minőségi kapcsolatokért és a szeretetteljes párkapcsolatért küzd veled együtt.

Így azt gondolom, hogy ha netán ilyen helyzetbe kerülsz, és úgy érzed kicsúszott a lábad alól a talaj, Ő megfelelő segítséged lesz abban, hogy talpra állj!

Szeretnél segítséget a mindennapi testtudatossághoz?

Keress meg az alábbi linkek egyikén!

Az állábbi cikkek is érdekesek

Az Alexander módszer lényege

Az Alexander módszer lényege

Ebben a bejegyzésben az alábbi témákkal ismerkedhetsz meg. Mi az Alexander-technika és miért érdemes tudni róla?...

Alexander torna ?

Alexander torna ?

Amikor találkozol az Alexander-technikával, és azt hallod, segít a hátfájdalom megszüntetésében és megelőzésében, sőt...

Alexanderezz!
Share This