fbpx

Alexander-technika

ingyenes

konzultáció
Válassz egy időpontot és a Zoom alkalmazás használatával megbeszéljük, hol állsz most és hogyan tud neked segíteni a Testtartástréningem.

Jelentkezz be elköteleződés nélkül!

Ha nap végére időnként vagy rendszeresen fáj a hátad vagy a derekad.
Ha nehezen alszol el, esetleg előfordul, hogy feszíted az állkapcsod.

A stresszhatások, az észrevételen feszültségek az évek során fokozatosan halmozódnak fel testünkben és idővel merevségben, fájdalomban, sőt deformációkban mutatkoznak meg.

Az Alexander-technika

*nem torna,
*nem testedzés,
*nem meditatív mozdulatok összessége,
*hanem a tudatos mozgás módszere.

Fülöp Viktória Alexander-technika oktató, testtartástréner

Fülöp Viktória

Alexander-technika oktató,

testtartástréner

Az Alexander-technika segítségével megtaláltam azt a energiaforrást, amely elhozta számomra a külső-belső egyensúlyt, s amely mind fizikailag, mind mentálisan eredményesebbé tett a munkámban, a hobbimban és a sportban. Ehhez a tudatossághoz a testemen keresztül vezetett az út. Rájöttem ugyanis, hiába szövögetem jövőbeli terveim vagy hiába kutakodom a múltban, ha valójában azt sem tudom, mi történik most. A jelenben. A testemben. És vele együtt az elmémben, a lelkemben.

Meggyőződésem, hogy a hétköznapi testtudatossággal olyan energiákhoz és lehetőségekhez juthatsz hozzá, amelyekről eddig talán nem is tudtad, hogy léteznek. Megmutatom neked, hogy ezek a belső erőforrások bárki számára elérhetőek, csupán apró lépések és egy kis ismétlés szükséges ahhoz, hogy te is képes legyél őket alkalmazni a harmonikus testi-lelki szabadságod érdekében.

Share This