fbpx

A szabadidőd a Tied, ne hagyd hogy a stressz legyen az úr!

Előfordul, hogy hiába pihenhetnél mégis képtelen vagy leállni? Egyre fáradtabb és nyűgösebb vagy, és elképzelésed sincs, hogyan könnyíthetnél magadon. Elkélne egy módszer vagy egy technika, amelyet minden szituációban alkalmazhatnál?

Ha azt érzed, nem bírsz elengedni, feszesek az izmaid, szinte folyamatosan készenlétben állsz, pedig végre pihenhetnél… akkor itt az ideje, hogy valami újat tanulj!

Képzeld csak el, hogy milyen kellemes lenne, ha nem ragadnál bele a megoldandó problémákba. Nem csak fejben szeretnél elengedni, hanem a tested is megengedi ezt. Minden könnyed és harmonikus, szinte magától működik, természetes. Te döntöd el mi történik, mit szeretnél és mit nem. Végre nem csak sodródsz az eseményekkel.

Az Alexander-technika tanulása során megtanulod pontosabban érzékelni, hogyan mozogsz mit és merre csinálsz. Így ha a későbbiekben feleslegesen feszíted az izmaid, észreveszed és nem ragadsz bele órákra előnytelen szituációkba. Már a következő feladatot is könnyedebben végzed el és a szabadidőd tényleg a Tieddé válik! Jól hangzik ugye? Gyere el és tapasztald meg az Alexander-technika előnyeit!

Írj nekem!

fáradt, stresszes, kimerült nő

Az órák egyéni foglalkozások. Maximálisan Rád figyelek és a Te egyéni problémáiddal, kérdéseiddel foglalkozom. Nincs kockázat!

Mivel magánórákat tartok, előfordul, hogy időlegesen betelik a naptáram. Így javaslom, írj, kérdezz, kérj időpontot most!

Ne feledd!

Feszes izmokkal képtelenség rendesen kipihenned magad. Márpedig akkor tudod a legtöbbet nyújtani, ha Te rendben vagy!

Írj nekem!

Alexanderezz!
Share This