fbpx

Mondj nemet a görbe hátnak és a slampos testtartásnak

Elég abból, hogy nem érzed jól magad a bőrödben!

rossz-slampos-testtartas-1
Úgy érzed a szép testtartás, a kiegyensúlyozott megjelenés egy ajándék, amit Te nem kaptál meg? Előfordult már, hogy irigyelted azokat, akikről süt a magabiztosság és a harmónia? Megértem.

Van egy jó hírem: Ez számodra is elérhető! Lehetsz Te is könnyed, nyugalmat és megfontoltságot árasztó és harmonikus megjelenésű. Sőt a külső megjelenés és a belső érzet szétválaszthatatlan! Nem csak harmonikusnak látszol majd, hanem valóban az leszel kívül belül.

Az Alexander-technika megtanulásával fokozatosan megtanulod észrevenni, mi mindent teszel a testeddel, amitől görcsössé vagy feszültté válsz. Meg tanulod azt is, hogy mit tehetsz ez ellen! Olyan technikát kapsz a kezedbe, amelyet bárhol és bármikor (munkában, utcán, otthon) használhatsz. Gyere el és tanuld meg ezt a technikát!

A foglalkozások egyéniek így csak a Te kérdéseidre, a Te megszokásaidra figyelek. Személyre szabottan csak Neked magyarázok. Nincs kockázat!

Fontos nekem, hogy minden tanítványnak a lehető legtöbb figyelmet és információt adjam át az órákon. Éppen ezért nem vállalom túl magam és előfordul, hogy egy-egy időszakban betelik a naptáram. Javaslom írj most, kérdezz, kérj időpontot és tapasztald meg az Alexander-technika előnyeit!

Írj nekem!

rossz-testtartas-2
Ha nem próbálod ki, továbbra is

  • másokra fogsz irigykedni,
  • belső harmónia után sóvárogsz,
  • miközben nem adtad meg magadnak a lehetőséget a változásra!
Írj nekem!
Alexanderezz!
Share This