fbpx

Helyes testtartással megőrzöd az egészséged

Görbe háttal, feleslegesen feszes izmokkal képtelenség egészségesen élni!

Tested egy jól kitalált rendszer, ami csodákra képes, ha jól használod. Azzal, hogy rendszeresen görbén ülünk, hanyagul állunk, testünket olyan szélsőséges helyzetbe sodorjuk, hogy szinte küzd a terhek alatt. Ráadásul mindezt állandóan. Légzésünk, emésztésünk és egyéb szerveink kénytelenek alulműködve funkcionálni, míg ízületeink fokozatosan tönkremennek, izmaink folyamatosan feszesek.

rossz-testtartas-2Képzeld csak el, hogy izmaid nyugodtak, ízületeid rugalmasak. Testtartásod mint egy király(nő)é anélkül, hogy figyelned kellene, arra, hogy kihúzd magad! Légzésed könnyed, mozgásod kiegyensúlyozott és jól érzed magad a bőrödben!

Mindez elérhető! Az Alexander-technika segítségével megtanulod észrevenni azokat a megszokásokat, eseményeket, amelyek hatására testtartásod hanyaggá válik. Sőt! Eszközt kapsz, amellyel folyamatosan át tudod nevelni magad! Testtartásod könnyedebb lesz, szerveid újra teljes kapacitással tudnak működni, életteli és energikus lesz minden pillanatod. Gyere el és tanuld meg Te is használni az Alexander-technikát!

Egyéni személyre szabott foglalkozásokat tartok, így az órán csak Rád figyelek, kifejezetten a Te problémáidra fókuszálunk és a neked megfelelő ütemben haladunk. Így nincs kockázat!

Fontos nekem, hogy minden tanítványomnak a lehető legtöbb figyelmet és információt adjam az órákon. Időnként pedig előfordul, hogy betelik a naptáram. Javaslom írj most, ha kérdésed van kérdezz, kérj időpontot és tapasztald meg a technika előnyeit!

rossz-slampos-testtartas-1

Helyesebb testtartással:

  • megszabadulsz a felesleges izomfeszültségektől
  • ízületeid szinte beolajozódnak
  • szerveik visszakapják eredeti helyüket és
  • képesek lesznek hatékonyan működni
  • jobban érzed magad a bőrödben
  • kiegyensúlyozottabb leszel

Ne hagyd ki!

Alexanderezz!
Share This