Ingyenes online tréning

Hiába húzod ki magad, mégis rendszeresen fáj a hátad és a derekad.

Most itt a lehetőség, hogy javíts a testtartásodon anélkül, hogy állandóan tornáznod kellene.

Szoktak fájdalmaid lenni.?

Nap végére itt-ott elviselhetetlen feszültségek vannak a testedben?

Nehezen alszol el vagy rendszeresen feszíted az állkapcsod?

Ismerős, én is jártam ebben a cipőben. Most már időben észreveszem a jeleket és tudom, mit tegyek.

Ingyenes tréningemben, mutatok néhány trükköt és összefüggést, amelyet használva,  te is tudsz tenni a fájdalom kialakulása ellen.

Az online tréninget a jelentkezés után akár azonnal meg tudod nézni.

40 perces online előadás témái

01

Mitől függ a testtartásod

A torna nem minden. Kezdjük azzal, hogy mit csinálsz mikor nem tornázol. Te is sokat hallottad vagy modod magadnak, hogy ki kéne húzni magad? Van jobb ötletem!

02

Testtérkép jelentőssége

A fájdalom és a fáradtság elkerüléséhez fontos aktivizálni a törzsed. Csináld meg velem ezt a néhány gyakorlatot, kezdd el átírni a mozgással kapcsolatos szokásaidat.

03

Érzékelés fejlesztése

Vizualizációs gyakorlat, amelyeket azonnal, – akár mások számára észrevétlenül ,- képes vagy használni és amely segít levenni a terhet a válladról.

Az online tréninget a jelentkezés után akár azonnal meg tudod nézni.

Fülöp Viktória Alexander-technika oktató, testtartástréner

Fülöp Viktória

Alexander-technika oktató,

testtartástréner

Az Alexander-technika segítségével megtaláltam azt a energiaforrást, amely elhozta számomra a külső-belső egyensúlyt, s amely mind fizikailag, mind mentálisan eredményesebbé tett a munkámban, a hobbimban és a sportban. Ehhez a tudatossághoz a testemen keresztül vezetett az út. Rájöttem ugyanis, hiába szövögetem jövőbeli terveim vagy hiába kutakodom a múltban, ha valójában azt sem tudom, mi történik most. A jelenben. A testemben. És vele együtt az elmémben, a lelkemben.

Meggyőződésem, hogy a hétköznapi testtudatossággal olyan energiákhoz és lehetőségekhez juthatsz hozzá, amelyekről eddig talán nem is tudtad, hogy léteznek. Megmutatom neked, hogy ezek a belső erőforrások bárki számára elérhetőek, csupán apró lépések és egy kis ismétlés szükséges ahhoz, hogy te is képes legyél őket alkalmazni a harmonikus testi-lelki szabadságod érdekében.

Az online tréninget a jelentkezés után akár azonnal meg tudod nézni.

Nézd meg, mások mit mondtak az Alexander-technikáról

"Ritkábban fordul elő fájdalom a nyakam, vállam, hátam környékén. Nem annyira tolom előre a csípőmet mint korábban, picit talán egyenesebb is a tartásom. Telefon nyomkodása közben nem merevedek bele annyira a pózba. Korábban volt, hogy bele is fájdult a végére a karom, hátam."

Izabella

"Váll, nyak fájdalmaim csaknem teljesen megszűntek. Figyelem a test működését különböző tevékenységek során."

Ildikó

"Kevésbé vagyok merev, cselekvés közben is kevésbé feszülök rá a szó igazi és átvitt értelmében is. Sokkal hamarabb észreveszem a helytelen testtartást és nem korrigálom, de valahogy amint észreveszem "enged" az a részem. "

Kata

Érdekel az online tréning? Akkor kattints az oldalt látható gombra, és kérd az ingyenes anyagokat.

Az online tréninget a jelentkezés után akár azonnal meg tudod nézni.

Share This