fbpx

Alexander-technika foglalkozások

karácsonyra

Ajándékozz élményt!

A könnyed, fájdalommentes mozgás és
a harmonikus testtartás mindannyiunknak jár.
Alexanderezz helyszin scaled
Ajándék részletei

Egyéni, személyre szabott foglalkozás
Felhasználható: személyesen vagy online
Időtartam: 2 x 50 perc
Ár: 25.000,-
Érvényesség: 2022.12.01.
Kupon: e-mailben és postán

Segítesz, ha az ajándékozott
  • Ülőmunkát végez.
  • Stresszes az élete.
  • Rendszeresen fáj valamije (a háta, a válla, a karja vagy a dereka).
  • Volt már lumbágója.
  • Kisgyerekes anyuka.
  • Szeret zenélni.
  • Aktívan sportol.
  • Önismereti technikákra nyitott.
Alexanderezz karácsonyi kuponok képe
Érdemes kipróbálnod

Amikor ízületeink és izmaink túlfeszített állapotban vannak, óriási teher nehezedik ránk. Ez hatással van szervrendszereink működésére és felemészti erőforrásainkat.
Szervezetünk képes ugyan kompenzálni, de a kérdés az, meddig?
Csak idő kérdése míg fájdalom formájában jelez, rosszabb esetben egyik pillanatról a másikra lerobban, esetleg komolyabb betegségben manifesztálódik.

A jó hír az, hogy képesek vagyunk megszabadulni ezektől a többletfeszültségektől.

Meg tudjuk tanulni, hogyan figyeljünk oda belső testi visszajelzéseinkre. Képesek vagyunk pontosítani az elménkben alkotott képet a mozgásunkról, amely segítségével megtanuljuk újraírni a mozgásmintáinkat.

információk a megrendeléshez
Megrendelés menete

A “Ajándék megrendelése” nevű piros gombra kattintva tudod megvásárolni a foglalkozásokat.

A linkre kattintva betöltődik Kosár nevű oldal, ahol láthatod a “Két alkalmas foglalkozás a kosaradba helyezve” feliratot, lentebb a termék nevét, és mennyiségét.

Amennyiben van kuponod, azt a szürke “kuponkód” feliratú mezőbe tudod beírni és a “kuponkód beváltása” gombra kattintva aktivizálni.

Végül kattints a “tovább a pénztárhoz” feliratra.
Az új oldalon add meg a számlázási adataid (a csillagozott mezők kötelezőek) és válaszd ki a fizetési módot, majd küldd el a megrendelést.
Banki utalás esetén az e-mail címedre küldöm meg a további szükséges tennivalókat. Barionnal való fizetés esetén, a rendszer a Barion biztonságos felületére visz át, ahol használhatsz bankkártyát vagy Barion számlát.

Megrendelés utáni teendők

Amint megérkezett az utalás vagy megjelenik a barionos fizetés, az általad megadott e-mail címre 3 napon belül megkapod az egyedi kóddal ellátott kupont.

Amennyiben szeretnéd nyomtatott formában is megkapni a kupont, kérlek jelezd nekünk megrendeléskor, vagy a vásárlás visszaigazolása után.

Nézd meg, mások mit mondtak az Alexander-technikáról

"Az életem mindennapos része a mozgás, munkàmból és a hobbymból adódóan. Számos orvos, manuálterapeuta, gyógytornász, masszőr meglátogatása után, Viki volt az, aki megmutatta, és megtanított azokra a finom technikákra a testemmel kapcsolatban, melyeket nap, mint nap alkalmazva tudok fájdalom nélkül létezni, mozogni. Mindenképpen ajánlom, nem csak sportolóknak, hanem irodai munkát végzőknek is ezt a technikát és Viki, 🙂. Hálás köszönet neked, Viki, hogy ismét jól érezhetem magam a testemben. 🙏"

Zsófia

"Ritkábban fordul elő fájdalom a nyakam, vállam, hátam környékén. Nem annyira tolom előre a csípőmet mint korábban, picit talán egyenesebb is a tartásom. Telefon nyomkodása közben nem merevedek bele annyira a pózba. Korábban volt, hogy bele is fájdult a végére a karom, hátam."

Izabella

"Váll, nyak fájdalmaim csaknem teljesen megszűntek. Figyelem a test működését különböző tevékenységek során."

Ildikó

"Kevésbé vagyok merev, cselekvés közben is kevésbé feszülök rá a szó igazi és átvitt értelmében is. Sokkal hamarabb észreveszem a helytelen testtartást és nem korrigálom, de valahogy amint észreveszem "enged" az a részem. "

Kata

"Gyertek és tapasztaljátok meg a testetek könnyed mozgásait. Az Alexander-technika kimozdít a merev megszokásaidból, engedi megtapasztalni a könnyedséget."

Blanka

"Valószínűleg mindenki máshonnan, más mozgáskultúrával és más testtudattal érkezik, de nagyon jó kapaszkodó a hétköznapi belehelyezkedések megélésének, és nagyon sokat segít az ellazulásban, a stressz és a feszültség oldásában."

Emese

Fülöp Viktória Alexander-technika oktató, testtartástréner

Fülöp Viktória

Alexander-technika oktató,

testtartástréner

Az ülőmunkát végzőket segítem, tornamentes testtartástréninggel elkerülni, és megszüntetni a hátfájdalmakat, és csökkenteni a stressz hatását.

Az Alexander-technika segítségével megtaláltam azt a energiaforrást, amely elhozta számomra a külső-belső egyensúlyt, s amely mind fizikailag, mind mentálisan eredményesebbé tett a munkámban, a hobbimban, és a sportban. Ehhez a tudatossághoz a testemen keresztül vezetett az út. Rájöttem ugyanis, hiába szövögetem jövőbeli terveim, vagy hiába kutakodom a múltban, ha valójában azt sem tudom, mi történik most. A jelenben. A testemben. És vele együtt az elmémben, a lelkemben.

Meggyőződésem, hogy a hétköznapi testtudatossággal olyan energiákhoz és lehetőségekhez juthatsz hozzá, amelyekről eddig talán nem is tudtad, hogy léteznek. Megmutatom neked, hogy ezek a belső erőforrások bárki számára elérhetőek, csupán apró lépések és egy kis ismétlés szükséges ahhoz, hogy te is képes legyél őket alkalmazni a harmonikus testi-lelki szabadságod érdekében.

Alexanderezz!
Share This