fbpx

Kevés az energiád? Fáradt vagy? Sok a stressz?

Ez így nem mehet tovább! Van lehetőség arra, hogy ezen változtass, csupán a megfelelő eszközre van szükséged, amelyet alkalmazhatsz.

Állandóan dolgozol, de napról napra fáradtabb vagy, úgy érzed képtelen vagy feltöltődni és rendesen kipihenni magad. Nincs megállás a mókuskerékben, sorra jönnek a feladatok. Mindenkinek segítesz, de magadra már nem jut energiád.
Ne feledd, hogy csak akkor tudsz a környezetednek segíteni, akkor tudod magadból a legjobbat nyújtani, ha Te rendeben vagy. Elengedhetetlen, hogy a pihenésre szánt időben valóban feltöltődj! Tested épp úgy megnyugodjon és harmóniába kerüljön mint lelked.

Ismerd meg az Alexander-technikát és tanuld meg észrevenni, hogy mikor ártasz magadnak. A technika mindig veled lesz, így bármikor előkaphatod csak egy kis figyelem kérdése. Tudatos testhasználattal megszabadulhatsz a felesleges izomfeszültségektől és a pihenés valóban kikapcsolódássá válik. Gyere és tapasztald meg az Alexander-technikával elérhető előnyöket!

fáradt, stresszes, kimerült nőAz órák egyéniek, így csak Rád figyelek, csak a Te megszokásaiddal, problémáddal foglalkozom. Nincs kockázat!

Mivel csak magánórákat vállalok előfordulhat, hogy egy-egy időszakra betelik a naptár. Írj most, ha kérdésed van kérdezz, hogy minél hamarabb megtapasztald az Alexander-technika előnyeit!

Igen, törődj magaddal és szánj időt és energiát arra, hogy Te rendben legyél és jól érezd magad!

Miért?

Azért, hogy:

  • sikeresebb legyél
  • többet adhass és
  • többet kaphass
  • kiegyensúlyozottabb legyél
  • harmonikusabbak legyenek a hétköznapjaid!

Alexanderezz!
Share This