fbpx

Gyertek együtt Alexander-technika órára

Páros foglalkozások

Közös program

5

a pároddal

5

a gyerekeddel

5

az anyukáddal

5

a barátnőddel

35

Nehézség a sok ülés?

Fedezzétek fel együtt, mi okoz nehézséget az ülő munka során, és hogyan lehet egyszerűen változtatni. A 90 perces foglalkozáson átnézzük a meglévő mozgásmintáitokat, a hasonlóságokat és a különbségeket. Megmutatom, hogyan tudtok könnyebben ülni, mitől lehet a testtartásotok feszes és mit lehet tenni ellene. A javaslatok mellett mindketten megérezhetitek az alexanderes érintést, amely segítségével gyorsabban megtapasztalhatjátok azt a könnyedséget, amelyet minimális rendszeres gyakorlással magatok is el tudtok érni.

BackPain
estate planning 36

A közös foglalkozás

Jó alkalom a kikapcsolódásra és az önfeledt felfedezésre, ahol olyan csomaggal mentek tovább, amelyet később is tudtok kamatoztatni. A hátfájdalom és hanyag tartás, könnyen vezet gerincferdüléshez, sérvhez, miközben az ülő munka sok esetben elkerülhetetlen. Hiszem, hogy nem mindegy hogyan mozgunk a nap során, hogyan ülünk, állunk, eszünk és mosogatunk. A mozgás mindenhol jelen van! Ne becsüljük le ezeket a lehetőségeket, hiszen épp ezekkel a mozdulatokkal ismételjük a berögzött mozgásmintáinkat. Elég apró változtatásokat tennünk azokban a mozgásokban, amelyet nap mint nap rendszeresen ismétlünk és az eredmény is jelentős lesz.

Választ kaptok arra, mitől fáradtok el és min érdemes változtatni

Gyakran megpróbáljuk kihúzni magunkat. Időnként csalódottan vesszük tudomásul, hogy nem jut időnk edzeni, vagy éppen hiába edzünk a napvégi hátfájdalom velünk marad. Ezért tartom fontosnak, hogy meglásd az összefüggéseket. Sokszor nem ott változtatunk, ahol szükség van rá, és nem véletlen az sem, hogy ha kihúzod magad, majd két perc után elfáradsz. Ennél hatékonyabb megoldás kell. Olyan, amit meg tudsz csinálni otthon és olyan egyszerű, hogy még időt sem kell szakítanod rá. Az erősítés helyett választhatod az elengedést. Hogyan? Ezt fogom megmutatni.

A fájdalom és a stressz

A fájdalom és a stressz észrevétlenül vált a mindennapjaink meghatározó tényezőjévé, és a helyzet az, hogy nem múlik el magától. Azzal tehetünk a legtöbbet magunkért, ha mihamarabb észrevesszük a jeleket. Nem akkor, amikor este kidőlsz a kanapén. Sokkal inkább napközben, amikor az ezt okozó ingerek érnek. Mert, amikor észreveszed, egyszerűen tudsz változtatni. A kérdés, mikor ismered fel, és mit teszel. Az Alexander-technika alkalmazásával a további az elengedés irányába mozdulunk.

Jelentkezzetek be együtt!

Tapasztaljátok meg az Alexander-technikát, és teljesen új eszköztáratok lesz a stressz hatások kezelésére és a testtartásod javítására.

A jelentkezem gombra kattintva tudod a kosárba tenni a kiválasztott szolgáltatást.

estate planning icon contained 7 1

Double

90 perces foglalkozás két fő részére

20.000,-

Tudnivalók

5

Vásárlás után az általad megadott elérhetőségen és leegyeztetjük a találkozó időpontját. Ezért, kérlek, figyelj, hogy helyes adatokat adj meg. Segítség, ha tudom a telefonszámodat is.

5

A személyes foglalkozásokat Budapesten a XI. kerületben (Bartók Béla út 79.) tartjuk, az online órákat Zoom segítségével a virtuális térben.

5

A foglalkozás 90 perces. Keressetek néhány közös hétköznapi időpontot, ami megfelelhet.

Szoba a Cosmic Latte szalonirodában

Gyakran ismételt kérdések

Így készüljetek
Kérlek, gyertek nadrágban. Általános öltözet megfelelő, nem kell átöltöznötök.

Nyitottság és egy csipet kíváncsiság mindig jól jön.

Erre számíthattok
Beszélgetünk, felfedezünk, kipróbáljuk. A személyes találkozókon a verbális kommunikáció mellett érintést is használok, valamint az óra egy részét egy masszázsasztalon töltitek (normál ruhában).
Vásárlás menete

A piros “jelentkezem” gombra kattintva tudod megvásárolni a foglalkozásokat.

A linkre kattintva betöltődik Kosár nevű oldal, ahol láthatod a “Két fős foglalkozás a kosaradba helyezve” feliratot, lentebb a termék nevét, és mennyiségét.

Amennyiben van kuponod, azt a szürke “kuponkód” feliratú mezőbe tudod beírni és a “kuponkód beváltása” gombra kattintva aktivizálni.

Végül kattints a “tovább a pénztárhoz” feliratra.
Az új oldalon add meg a számlázási adataid (a csillagozott mezők kötelezőek) és válaszd ki a fizetési módot, majd küldd el a megrendelést.
Banki utalás esetén az e-mail címedre küldöm meg a további szükséges tennivalókat. Barionnal való fizetés esetén, a rendszer a Barion biztonságos felületére visz át, ahol használhatsz bankkártyát vagy Barion számlát.

Megrendelés utáni teendők
Megrendelés után kapsz egy e-mailt a leveles ládádba. Amennyiben nem érkezik meg 24 órán belül, kérlek jelezd a [email protected] e-mail címen.

Amint megérkezett az utalás vagy megjelenik a barionos fizetés, az általad megadott e-mail címre 3 munkanapon belül felkereslek időpont egyeztetés végett.

Fülöp Viktória

Alexander-technika oktató

Meggyőződésem, hogy a hétköznapi testtudatossággal olyan energiákhoz és lehetőségekhez juthatsz hozzá, amelyekről eddig talán nem is tudtad, hogy léteznek.

Megmutatom neked, hogy ezek a belső erőforrások bárki számára elérhetőek, csupán apró lépések és egy kis ismétlés szükséges ahhoz, hogy te is képes legyél őket alkalmazni a harmonikus testi-lelki szabadságod érdekében.

Fulop Viktoria Alexander technika 1

Szakmai háttér

2007-ben kezdtem az Alexander-technika oktatói képzést.

2011-ben szereztem meg a tanári képesítésem Magyari-Beck Anna iskolájában.

2014-ben levizsgáztam a STAT (The Society of Teachers of the Alexander Technique) nemzetközi vizsgabizottsága előtt.

2019-ben csatlakoztam a Magyar Alexander-technika Tanárok Egyesületéhez (ATE).

Minden évben részt veszek a hazai szervezésű workshopokon és továbbképzéseken. 2017 óta rendszeresen veszek részt külföldi oktatók nemzetközi programjain. 2019 óta aktív tagja vagyok az Alexander-technika Tanárok Egyesüeletének.

Miért működik?

Legfőképp azért, mert nem kell heti több óra dedikált időt szánnotok a gyakorlásra. Néhány apró feladat és a módszert képesek lesztek használni a mostani tevékenységeitek közben.

Véleményem szerint ne azért menjetek sportolni, mert muszáj vagy mert úgy érzitek kellene, hanem azért mert szeretitek és igazi feltöltődés.

Sőt! Alexanderezzetek és legyetek még sikeresebbek. Tedd rendbe a tested irányait, az izomtónusokat és a figyelmed. Így sokkal jobban fogjátok élvezni a kikapcsolódást, mert valóban feltölt.

Ügyfeleim véleménye

„Viki kiváló érzékkel ébresztett rá, hogy visszatalálhatunk ahhoz a működéshez, amire az emberi test ‘tervezve van’, lépésenként lebontva a képernyő előtt töltött órák nyűgjét és baját. Igazi életmódváltást hozott az Alexander-technika elsajátítása!”

Boros Judit

„Viki foglalkozásai nagyon hatékonyak, segítségével sokat mérséklődött a hátfájásom, javult a tartásom, és nem utolsósorban relaxációnak sem utolsó az Alexenderezés! Testileg, lelkileg is sokat segített, Viki nagyon odaadóan végzi a munkáját, én a szó szoros értelemben úgy éreztem, hogy csodát tesz a hátammal. Tiszta szívből ajánlom.”

Darida Viktória

„Kevésbé vagyok merev, cselekvés közben is kevésbé feszülök rá a szó igazi és átvitt értelmében is. Sokkal hamarabb észreveszem a helytelen testtartást és nem korrigálom, de valahogy amint észreveszem „enged” az a részem.”

Barta Kata

Vegyetek részt egy közös kalandban!

Alexanderezz!
Share This