fbpx

EFT & Alexander-technika

Születésnapi ajándék

egyéni személyre szóló foglalkozás

Boldog születésnapot!

Kérlek, töltsd ki az oldalon található űrlapot!

Ez az egyéni foglalkozás lehetőséget ad számodra arra, hogy kipróbáld milyen egy Alexander-technika foglalkozás, mélyebben megismerd önmagadat, felfedezd a benned rejlő erőt, amely segítségével könnyedebben és magabiztosabban tudsz kiteljesedni a céljaid felé vezető úton.

Az egyéni foglalkozás során teljes figyelmet és támogatást kapsz, és segítek neked meglátni azokat a szokásokat, amelyek kellemetlen érzéseket okoznak a testedben, valamint segítek abban, hogy el tudj indulni a változás útján.

Hogy személyes vagy online videós formában történjen a foglalkozás, az a te döntésed. Csak arra kérek, hogy töltsd ki az űrlapot, hogy egyeztethessünk a részletekről és megszervezhessük a találkozót.

 

Mi történik az űrlap kitöltése után?

 

  1. Felhívlak az általad kiválasztott napszakban.
  2. Megbeszéljük, milyen módon szeretnéd a foglalkozást.
  3. Keresünk egy megfelelő időpontot.
  4. A megbeszélt időpontban találkozunk személyesen vagy virtuális térben.

Töltsd ki az alábbi mezőket!

Néhány napon belül felkereslek időpont egyeztetés végett.


Fülöp Viktória Alexander-technika oktató, testtartástréner

Fülöp Viktória

Alexander-technika oktató,

testtartástréner

Az ülőmunkát végzőket segítem, tornamentes testtartástréninggel elkerülni, és megszüntetni a hátfájdalmakat, és csökkenteni a stressz hatását.

Az Alexander-technika segítségével megtaláltam azt a energiaforrást, amely elhozta számomra a külső-belső egyensúlyt, s amely mind fizikailag, mind mentálisan eredményesebbé tett a munkámban, a hobbimban, és a sportban. Ehhez a tudatossághoz a testemen keresztül vezetett az út. Rájöttem ugyanis, hiába szövögetem jövőbeli terveim, vagy hiába kutakodom a múltban, ha valójában azt sem tudom, mi történik most. A jelenben. A testemben. És vele együtt az elmémben, a lelkemben.

Meggyőződésem, hogy a hétköznapi testtudatossággal olyan energiákhoz és lehetőségekhez juthatsz hozzá, amelyekről eddig talán nem is tudtad, hogy léteznek. Megmutatom neked, hogy ezek a belső erőforrások bárki számára elérhetőek, csupán apró lépések és egy kis ismétlés szükséges ahhoz, hogy te is képes legyél őket alkalmazni a harmonikus testi-lelki szabadságod érdekében.

Írj nekem

Fejlődj velem!

Telefon

Helyszín

Budapest - XI. Keveháza utca 5.
Budapest - XI. Bartók Béla út 79.
Online - Zoom

11 + 12 =

Alexanderezz!
Share This