fbpx
Milyen gyakran hiányoznak a munkatársaid egészségügyi okokból?
Mennyibe kerül a cégének ez a hiányzás?
A hát és derékfájdalom hatással van a munkavállalók hatékonyságára, kommunikációjára, és ezáltal a vállalat sikerességére is.
Irodai alkalmazott fájó háttal
Előfordult már veled az, hogy alkalmazottaid arról panaszkodtak, hogy fáj a hátuk?

Az Alexander-technika módszerérén alapuló testtartás tréninget, kifejezetten elkötelezett vállalati cégvezetők, és HR-es szakemberek számára ajánlom, hogy valós megoldással tudjanak segíteni munkatársaiknak az ülő munka káros hatásainak elkerülésében.

A derékfájdalom az emberek több mint 60%-át érinti.
Könyv ikon
A hosszan tartó, eredményes megoldás és a kevesebb panasz érdekében érdemes a munkatársakat edukálni.
Kérdésre felelet ikon
A tüneti kezelések helyett segítek a testtartás és az ülés optimalizálásában, a problémák okának feltérképezésében munkahelyi környezetben.
Felkijáltójel ikon
Amikor valaki rendszeresen használja az Alexander-technikát, garantáltan javul a testtudatossága, és tudja, mit tegyen a rossz testtartás és a stressz hatásainak elkerülésére.
Szeretnél tréninget vagy egy rövid bemutatót?
Töltsd ki az űrlapot!

4 + 5 =

Fülöp Viktória

Alexander-technika oktató,

testtartástréner

2010 óta vagyok elkötelezett oktatója Alexander módszerének.

Hiszem, hogy az állandó ülés okozta feszességek, fájdalmak elmulaszthatóak, és a stressz negatív hatásai kordában tarthatóak, ha használjuk a belső erőforrásainkat.

Gyakran előfordul, hogy a problémákat erőből és további csinálásból próbáljuk megoldani, esetleg külső eszközöket próbálunk bevetni. Mindeközben létezik egy gyorsabb és hatékonyabb megoldás: Kiállunk saját magunk útjából.

Hogyan tehetjük meg mindezt? Erre ad egyszerű, könnyen használható eszközt az Alexander-technika. Foglalkozásaimon és tréningjeimen megkeressük a támaszokat, pontosítjuk testtérképünket és haladunk a tudatosság felé. A könnyed testtartás nem csak rugalmas mozgást eredményez, egyúttal a nyitott, szabad elme kulcsa.

Fülöp Viktória Alexander-technika oktató, testtartástréner

Szakmai háttér

2007-ben kezdtem az Alexander-technika oktatói képzést.

2011-ben szereztem meg a tanári képesítésem Magyari-Beck Anna iskolájában.

2014-ben levizsgáztam a STAT (The Society of Teachers of the Alexander Technique) nemzetközi vizsgabizottsága előtt.

2019-ben csatlakoztam a Magyar Alexander-technika Tanárok Egyesületéhez (ATE).

Minden évben részt veszek a hazai szervezésű workshopokon és továbbképzéseken, valamint csatlakozom külföldi oktatók nemzetközi programjaihoz. 2019 óta aktív tagja vagyok az Alexander-technika Tanárok Egyesületének.

Nézd meg, mások mit mondtak az Alexander-technikáról

"Az életem mindennapos része a mozgás, munkàmból és a hobbymból adódóan. Számos orvos, manuálterapeuta, gyógytornász, masszőr meglátogatása után, Viki volt az, aki megmutatta, és megtanított azokra a finom technikákra a testemmel kapcsolatban, melyeket nap, mint nap alkalmazva tudok fájdalom nélkül létezni, mozogni. Mindenképpen ajánlom, nem csak sportolóknak, hanem irodai munkát végzőknek is ezt a technikát és Viki, 🙂. Hálás köszönet neked, Viki, hogy ismét jól érezhetem magam a testemben. 🙏"

Zsófia

"Ritkábban fordul elő fájdalom a nyakam, vállam, hátam környékén. Nem annyira tolom előre a csípőmet mint korábban, picit talán egyenesebb is a tartásom. Telefon nyomkodása közben nem merevedek bele annyira a pózba. Korábban volt, hogy bele is fájdult a végére a karom, hátam."

Izabella

"Váll, nyak fájdalmaim csaknem teljesen megszűntek. Figyelem a test működését különböző tevékenységek során."

Ildikó

"Kevésbé vagyok merev, cselekvés közben is kevésbé feszülök rá a szó igazi és átvitt értelmében is. Sokkal hamarabb észreveszem a helytelen testtartást és nem korrigálom, de valahogy amint észreveszem "enged" az a részem. "

Kata

"Gyertek és tapasztaljátok meg a testetek könnyed mozgásait. Az Alexander-technika kimozdít a merev megszokásaidból, engedi megtapasztalni a könnyedséget."

Blanka

"Valószínűleg mindenki máshonnan, más mozgáskultúrával és más testtudattal érkezik, de nagyon jó kapaszkodó a hétköznapi belehelyezkedések megélésének, és nagyon sokat segít az ellazulásban, a stressz és a feszültség oldásában."

Emese

Hívj el egy 30 perces bemutatóra, ahol a cégedre szabjuk a tréninget!
Alexanderezz!
Share This