fbpx

Így tudsz valóban javítani a testtartásodon

Reggel felébredsz és elkezded a napi rutinod. Sok apró mozdulatot, ezer pici megszokást ismételsz újra és újra.

Nem vagy egyedül azzal, ha ezeket mozgásokat nem veszed számba, nem igazán figyelsz arra, hogyan csinálod.

Néha elsuhansz egy tükör vagy egy kirakat előtt és korholod magad. Megállapítod, hogy már megint görbe a tartásod, és végre el kellene jutnod sportolni vagy legalább egy masszőrhöz.

Azt is tudod, hogy ez átmeneti megoldást nyújt, de nem ismersz más utat.

Mindannyian megtapasztaltuk, hogy a „húzd ki magad” mantra, nem működik 2 percnél tovább.

Akkor mégis mi lehet a megoldás?

Testtudatosság a mindennapokban.

Azt tapasztalom, hogy mindazt, amit napi 16 ébren töltött órában csinálunk a testtünkkel képtelenség heti néhány óra más jellegű tevékenységgel kompenzálni.

Egyszerűen nem működik. És mi sem jobb bizonyíték erre, minthogy alig találni embert, akinek nem fáj hébe-hóba, visszatérően vagy épp rendszeresen a dereka, nem küzd nyak- vagy vállfájdalommal, a sok sérvkezdeményről nem is beszélve. Nem egy helyen olvashatjuk, hogy a hátfájás ma már népbetegségnek számít.

Mit szólnál, ha azt mondanám nem kell extra kiegészítő, nem kell sok óra edzés?

Elég, ha újra megfigyeled a saját belső visszajelzéseidet és megtalálod a külső-belső figyelmedben az egyensúlyt. Nem nyomod el az intő jelzéseket, helyette észreveszed és változtatsz. 10+ éves Alexander-technika oktatói múltammal ebben tudlak segíteni és új utat mutatni számodra.

Meggyőződésem, hogy a hétköznapi testtudatossággal olyan energiákhoz és lehetőségekhez juthatsz hozzá, amelyekről eddig talán nem is tudtad, hogy léteznek. Megmutatom neked, hogy ezek a belső erőforrások bárki számára elérhetőek, csupán apró lépések és egy kis ismétlés szükséges ahhoz, hogy te is képes legyél őket alkalmazni a harmonikus testi-lelki szabadságod érdekében.

Ha érdekesnek találtad a bejegyzést, akkor foglalj időpontot egy ingyenes videós konzultációra!

Klikkelj ide!

Az állábbi cikkek is érdekesek

Alexander torna ?

Alexander torna ?

Amikor találkozol az Alexander-technikával, és azt hallod, segít a hátfájdalom megszüntetésében és megelőzésében, sőt...

Alexanderezz!
Share This