fbpx

Érezted már úgy, hogy a gyermeked testtartása slampos és összezuhant? Sajnos én sok ilyen gyereket látok. Megdöbbentő, hogy egyre fiatalabb korban is ezt tapasztalom.

Mikor tűnik el ez könnyedség? Miért hagyjuk?

Elkészült a STAT új promóciós videója, amelyben fiatalok mondják el, miben segített nekik az alexanderezés.

Igen! Többük azt gondolta, csak a zenében, az előadásban, a koncentrációban fog segíteni, de az igazság az, hogy a hétköznapi életükben is segít!

Amint egyre többet kell asztalnál és széknél ülniük, egyre több rossz szokást vesznek fel. Azt gondolom, hogy fontos lenne, hogy minél több gyermek találkozzon az Alexander technikával! Meg kellene tapasztalnia, hogy bízhat önmagában, hogy van tere és lehetőségei! Azért lenne ez nagyon fontos, mert ilyenkor még könnyebb megállítani a rossz szokások kialakulását, a “barázdák elmélyülését”!

Célom, hogy előbb-utóbb gyerekekkel is foglalkozzak. Hogy segítsek nekik! Hogy megelőzzük, hogy később fájjon a hátuk vagy kellemetlenül érezzék magukat a testükben!

Íme a nemrégiben készült videó! (Sajnos csak angolul.)

 

 

Mit gondolsz? A te gyerekednek szüksége lenne Alexander technikára? Érezted már úgy, hogy rá kellene szólnod, hogy húzza ki magát? Segített?

Próbáltál segíteni ebben gyermekednek, ha igen írd meg mivel!

 

Share This