+36 70 338 9162 hello@alexanderezz.hu

Érezted már úgy, hogy a gyermeked testtartása slampos és összezuhant? Sajnos én sok ilyen gyereket látok. Megdöbbentő, hogy egyre fiatalabb korban is ezt tapasztalom.

Mikor tűnik el ez könnyedség? Miér hagyjuk?

Elkészült a STAT új promóciós videója, amelyben fiatalok mondják el, miben segített nekik az alexanderezés.

Igen! Többük azt gondolta, csak a zenében, az előadásban, a koncentrációban fog segíteni, de az igazság az, hogy a hétköznapi életükben is segít!

Amint egyre többet kell asztalnál és széknél ülniük, egyre több rossz szokást vesznek fel. Azt gondolom, hogy fontos lenne, hogy minél több gyermek találkozzon az Alexander-techinkával! Meg kellene tapasztalnia, hogy bízhat önmagában, hogy van tere és lehetőségei! Azért lenne ez nagyon fontos, mert ilyenkor még könnyebb megállítani a rossz szokások kialakulását, a “barázdák elmélyülését”!

Célom, hogy előbb-utóbb gyerekekkel is foglalkozzak. Hogy segítsek nekik! Hogy megelőzzük, hogy később fájjon a hátuk vagy kellemetlenül érezzék magukat a testükben!

Íme a nemrégiben készült videó! (Sajnos csak angolul.)

 

 

Mit gondolsz? A te gyerekednek szüksége lenne Alexander-technikára? Érezted már úgy, hogy rá kellene szólnod, hogy húzza ki magát? Segített?

Próbáltál segíteni ebben gyermekednek, ha igen írd meg mivel!