fbpx

Adventi kihívás – tarts velem, hogy könnyebb legyen!

Néhány héttel ezelőtt hirtelen úgy éreztem, rámszakad a karácsony és nehéz lesz nyugodtnak és kiegyensúlyozottnak maradnom. Éppen ezért kitaláltam, hogy most még jobban oda fogok figyelni magamra. Arra, hogy türelmes tudjak lenni, jól érezzem magam a bőrömben és ezáltal a legtöbbet tudjam nyújtani családomnak. Hogy az ünnepi készülődés valóban örömteli legyen mindannyiunknak.

Így most kiemelten fogok figyelni arra, hogy legyen ÖNMAGAMRA NAPI 5-10 PERCEM a nap folyamán.

Akármilyen kupi van, akármilyen sok még a tennivaló. Segítek magamnak fejben kicsit lenyugodni, testemnek kicsit kirendeződni, visszatérni önmagamhoz, elengedni a vélt és valós feszültségeket.

Most hogy gyermekem van újra előkerült az adventi kalendárium ötlete. Úgy döntöttem én is ajándékozom kicsit másképp.

Minden nap szeretnék fotót készíteni arról, hogy megtalálom a nap folyamán a pillanatot, amikor mindent hátrahagyva lefekszem a hátamra, a fejem alá teszek néhány magazint, épp annyit, amely követi gerincem természetes ívét, felhúzom lábaimat. Végiggondolom mi történik bennem. Hagyom magam lélegezni. Nyakamat ellazulni. Hátamat minden féle nyomás nélkül beleengedni a talajba. Hagyni, hogy gerincem épp csak annyira meghosszabbodjon, hogy visszakapja természetes, könnyed hosszát, felesleges összenyomódás nélkül. Majd kisimultabban, kicsit felfrissülve folytatom a napot. Tapasztalatból mondom, ez a 10 perc meghálálja magát!

Arra szeretnélek téged is inspirálni, hogy tedd meg ezt magadért!

Készüljünk együtt az ünnepekre!

Ha nem hallottál még az AKTÍV PIHENÉSről ITT tudhatsz meg róla többet.

Segítsd barátaidat, hogy ők is megismerjék az Alexander-technikát és előnyeit!

Az alábbi linkeken könnyen meg tudod osztani a bejegyzést.

Az állábbi cikkek is érdekesek

Alexanderezz!
Share This